Potencija i zdrava prostata PERFORMAX 250gr

1290,00 rsd

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: 8699924366112 Kategorije: ,

Opis

Performax pasta za muškarce sadrži bilje poznato po svom visoko tonizirajućem dejstvu. Delovanje performax paste je usmereno ka poboljšanju funkcije muškog reproduktivnog sistema, pre svega erektilnih performansi kao i obezbeđenje fizioloških funkcija prostate, bešike, tj. uro-genitalnog sistema u celini.

SASTAV: biskupski šešir (Epimedium grandiflorum), žen šen (Panax), rogač (Ceratonia siliqua), rusomača (lat. Capsella bursa-pastoris), piskavica (lat.Trigonella foenum-graecum), polen, pectin, džinovski komorač, (Ferula assa-foetida L.), med, melasa.

Biljka epimedium (biskupska kapica) je poznata u istočnoj medicini Dalekog i Bliskog Istoka, Kine i Indije. U Kini ima naziv Jinjanghuo. Pokazuje svojstva afrodizijaka i testosteron bustera. Kod redovne upotrebe povećava lučenje testosterona, ima blagotvoran uticaj na zdravlje kostiju.

Žen šen je biljka odlično poznata u Istočnoj medicinskoj tradiciji. Kompleks aktivnih komponenata koji ulaze u sastav deluje kao biljni tonik na celokupan orghanizam; poseduje hipoklegemijsku aktivnost (reguliše visok šečer); stimuliše polnu funkciju kod muškaraca, umanju nivo holesterola u krvi, aktivira rad nadbubrežnih žlezda.

Rogač – Osim toga što daje prijatan ukus mešavini, rogač ispoljava blagotvorne efekte na organizam. Rogač poboljšava imuni odgovor i deluje efektno na disajne puteve.

Rusomača je biljka koja je po svojim lekovitim svojstvima bila poznata u medicini stare Grčke i starom Rimu. Poboljšava opšte stanje genitalnog i mokraćnog sistema, deluje kao blag i nežan tonik na celi organizam.

Piskavica ispoljava snažna antidijabetička svojstva, štiti srce i krvne sudove, smanjuje nivo holesterola u krvi, deluje na reproduktivni sistem, poboljšava kvalitet spermatozoida, poseduje antikancerogena svojstva, poboljšava rad gastroenterološkog sistema.

Polen predstavlja pčeljinji proizvod. Tačnije, polen je biljni prah koji pčele sakupljaju sa cveta. Poseduje izvanredno delovanje na hormonalni sistem, pospešuje opštu radnu sposobnost, poboljšava libido i opšte seksualne funkcije.

Koren džinovskog komorača u svom sastavu sadrži veliki broj mikro i makroelemenata i vitamina. Poznato je njegovo efikasno delovanje na nervni, gastroenterološki i disajni sistem ljudskog organizma. Izuzetno je koristan za uro genitalni sistem. Koristi se u uspostavljanju hormonalne ravnoteže.

Lekar ili farmaceut može perporučiti Performax pastu u slučajevima:

– erektilne disfunkcije kod muškaraca;
– prevremene ejakulacije;
– smanjenja libida kod muškaraca;
– podrške u terapiji prostatitisa.

PERFORMAX PASTA se može kombinovati sa ostalim lekovitim biljem, čajevima i lekovima.

NAZIV PROIZVODA: PERFORMAX PASTA.
NETO KOLIČINA: 230 gr.

NAČIN UPOTREBE: upotreba ovog fitokompleksa je individualna i u zavisnosti je od životne dobi, telesne težine i zdravstvene kondicije. 1 kafena kašika dnevno uveče ili po potrebi.

NAPOMENE: pre upotrebe proizvoda biljnog porekla. Poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.
Pre upotrebe pročitati uputstvo.Proizvod nije lek.

UPOZORENjA: ne koristiti u slučaju preosetljivosti na komponentu proizvoda, kao i u slučaju srčane slabosti i povišenog krvnog pritiska. Pre upotrebe poželjno je konsultovati lekara ili farmaceuta.

ROK TRAJANJA: utisnut na ambalaži.
NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU: RuLek RBF doo, Nine Kirsanove 15, 11000 Beograd.
PROIZVOĐAČ: Za Rulek RBF, proizvodi Vitamin Grup, Hacivat Mh. Ankara Yolu Cd. No:579 Yıldırım / Bursa / TURKIYE.

Dodatne informacije

Težina0,35 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Potencija i zdrava prostata PERFORMAX 250gr“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …