911 – GAVEZ gel-melem protiv bolova u zglobovima 100 ml

550,00 rsd

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 4607010244101 Kategorije: , , , , ,

Opis

Sredstvo prve pomoći za obolele zglobove „911 gavez gel-melem za telo“ sadrži dva aktivnih sastojka - ekstrakt gaveza i hondroitin.

Gavez se u narodu naziva „živokostom“, zbog isceljavajućeg dejstva na koštano tkivo. Narodni iscelitelji ga često koriste u lečenju povreda i oboljenja lokomotornog sistema. Efekat ove biljke je jedinstven za reumatska oboljenja zglobova.

Gavez smanjuje upale, otekline, stimuliše rast novog koštanog tkiva i ćelija zglobne hrskavice. Zahvaljujući dejstvu gaveza, smanjuje se otok zgloba, poboljšava se njegova pokretljivost, otklanjaju se bolovi u zglobovima.

Korišćenje gaveza kod preloma podstiče brzo zarastanje kostiju. Sredstvo „911 gavez gel-melem za telo“ je efikasno kod artroze, osteomijelitisa, artritisa, gihta, osteohondroze.

 

Uprkos činjenici da je gavez otrovna biljka, nema štetno dejstvo u slučaju spoljašnje primene.

Drugi aktivni sastojak proizvoda „911 gavez gel-melem za telo“ je hondroitin. Hondroitin je deo matriksa zglobne hrskavice i štiti hrskavičavo tkivo od lomljenja. Potiskuje aktivnost enzima koji uništavaju zglobnu hrskavicu i stimuliše obnavljanje oštećenih površina hrskavice. Hondroitin poboljšava metaboličke procese u kosti koja stvara zglob i delovanjem na metabolizam fosfora i kalcijuma stimuliše izgradnju novih koštanih gredica i hrskavičavog tkiva. Hondroitin uklanja upale, smanjuje količinu izliva u zglobu, otekline, otklanja bolove.
 

Primena: nanesite gel-melem na čistu kožu na problematičnim mestima 2 puta dnevno, kružnim pokretima do potpunog upijanja. 

 

Nije preporučeno da se koristi kod dece uzrasta do 2 godine.

Proizvođač: TVINS Tek ZAO

Zemlja: Ruska Federacija 

Uslovi čuvanja: od 5 do 25 C 

Rok trajanja 2 godine

Dodatne informacije

Težina0,13 kg