Uslovima i pravilima kupovine definišu se uslovi kojima se obezbeđuje kvalitet usluge i zadovoljstvo kupaca.

– Po prijemu porudžbine putem našeg web sajta, prodavac može da potvrdi porudžbinu artikala telefonskim putem, sms-om ili putem mail-a. Po potvrdi porudžbine od strane kupca, ista se smatra neopozivom.
– Rok isporuke je 2-6 radnih dana. U slučaju da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, obavestićemo Vas putem mejla ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.
– Naručene proizvode će na Vašu prijavljenu adresu doneti kurirska služba.
– Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se automatski dodaju na iznos Vaše porudžbine. Troškovi isporuke za sve porudžbine zavise od cenovnika kurirske službe koja vrši isporuku.

–  Za porudžbine vrednosti preko 4.000,00 din. radnja snosi troškove dostave, uz napomenu da Post Express kurir od krajnjeg kupca naplaćuje poštarinu na ime prenosa novca i taj trošak nismo u mogućnosti da snosimo umesto kupca zbog ugovorne obaveze.

Minimalna vrednost porudžbine

Minimalni iznos za porudžbine preko Internet prodavnice je utvrđen na nivou od 600 dinara.
Navedeni iznos je definisan uzimajući u obzir sve prateće troškove koji nastaju usled poslovanja internet radnje (internet provajder, administrator, potvrda porudžbina i sl.).

Garancija

Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Zaštita podataka o ličnosti

Kako bismo odgovorili na Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime, prezime, adresa, e-mail, telefon i sl. Na osnovu ovih podataka bićemo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i isporučimo željenu robu.
Ukoliko ste zainteresovani da Vas putem mail-a obaveštavamo o akcijama, popustima i sličnim dešavanjima u našoj radnji potrebno je da registrujete svoju e-mail adresu.
Podaci koji se prikupljaju se koriste i u svrhu analize i obrade koje proizvode naši kupci traže i najčešće kupuju, a podaci se isključivo koriste radi poboljšanja ponude i u druge svrhe se neće koristiti niti omogućavati trećim licima uvid u iste.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim gore navedenim.
Sve eventualne promene ovih uslova postaju obavezujuće tek nakon objave na našoj web strani.

POSEBNA NAPOMENA ZA DOSTAVU VAN SRBIJE

Artikli iz našeg asortimana mogu biti dostavljeni i u inostranstvo, s tim što se za te porudžbine primenjuje cenovnik troškova dostave Pošte Srbije – Post Izvoz. Porudžbina preparata se vrši putem mail-a: strdesvet@gmail.com radi dobijanja fakture i instrukcija za plaćanje. Pre slanja preparata, kupac je dužan da izvrši uplatu na devizni račun naše radnje, a nakon uplate, preparati se šalju na željenu adresu. Taksa na uvoz/carina: S obzirom da je u pojedinim državama moguće da će carinska uprava tražiti plaćanje takse na uvoz, molim vas da se pre kupovine raspitate kakvi uslovi važe u Vašoj zemlji. Mi nemamo uvid u eventualne naknadne izdatke koji mogu nastati po tom pitanju. Trošak takse uvek pada na teret kupca.

– Naša prodavnica zadržava pravo promene cena artikala bez prethodne najave. Fotografije su simbolične, te ne odgovaramo za moguće greške.

Uvek Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja, pojašnjenja, pohvale, sugestije ili zamerke.

Zahvaljujemo Vam se na poverenju.