Macun Up sprej za potenciju

3600,00 rsd

3 na zalihama

Šifra proizvoda: 8606110695314 Kategorija:

Opis

Macun up sprej za potenciju  (45 upotreba, 30 ml) nakon prskanja 3-5 puta, brzo se osuši, nakon 60 minuta kada počinje puno dejstvo, kod nekih starijih osoba nakon par sati, a inace dejstvo kreće i za 15 minuta, ne ostavlja tragove na odeći.

Iskustva korisnika su da je ovaj preparat jedan od najboljih (bez lidokaina i utrnulosti), a da je biljni, veoma jak, sertifikovan i proizveden u Srbiji.  Proizvod je na biljnoj bazi bez neželjenih efekata.

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba:
Macun  Sprej za muškarce je sprej za potenciju i sprej za duži odnos koji u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.
Kontraindikacije:

Proizvod ne smeju koristiti deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene spreja za potenciju:

Preporučeni način  i vreme upotrebe Macun Spreja za potenciju je po potrebi: naprska se 3-5 puta, dejstvo je trenutno i kreže za 15-30 minuta, maksimalno dejstvo nakon par sati i traje do 24 sata.

Sporedni efekti spreja za potenciju:

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun Up Spreja. Macun Up Sprej-sprej za potenciju je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila i sl.

Čuvanje:
Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Čuvati van domašaja dece.

Macun sprej za potenciju je najbolji u kombinaciji sa Macun kremom.

Ono što je uvek manjkalo na tržištu jesu potpuno prirodni preparati za potenciju koji će imato dobro i snažno dejstvo, bez kontraindikacija i neželjenih dejstava.
Macun sprej za potenciju je upravo jedan takav proizvod. Ovaj sprej za potenciju u svom sastavu isključivo sadrži potpuno prirodne, biljne aktivne supstance za koje je dokazano da jačaju potenciju.
Macun sprej ima pre svega dve namene. On je sprej za potenciju i sprej za duži odnos. Dokazano je da aktivne supstance koje ulaze u njegov sastav pojačavaju potenciju muškaraca. Slaba potencija je problem velikog broja muškaraca bez obzira na godine.
Macun sprej za muškarce je potpuno prirodan preparat što omogućava da ga muškarci koriste bez bojazni da će doći do nekih neželjenih dejstava.
Naši korisnici su takođe primetili da je Macun sprej za potenciju ujedno i sprej za libido, tj. sprej za jačanje libida. Šta to zapravo znači? Prilikom korišćenja ovog spreja vraća se želja za odnosom a same osobe bivaju samouverenije. Ovaj sprej za jačanje libida vratiće Vam samopouzdanje.
Na našem tržištu se mogu naći različiti proizvodi ali je činjenica da su retki oni koji imaju dejstvo. Ovaj sprej za muškarce je potpuno prirodan i ima izuzetno dejstvo.
Macun sprej za potenciju i produženje odnosa je isključivo ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!
Prilikom upotrebe našeg spreja za muškarce, molimo Vas da se isključivo držite uputstva za upotrebu.

 

Proizvodi i puni za Unna Product doo: Lurycos doo
Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Prunus amygdalus dulcis oil
– Polysorbate 20
– Glycerin
– Dimethicone
– Propylene glycol
– Octimum basilicum (Basil) oil
– Mentha arvensis leaf oil
– Caspicum annuum extract
– Eugenia caryophylus (clove) flower oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Dodatne informacije

Težina0,05 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Macun Up sprej za potenciju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.