PROSTASABALJ 30 kapsula

1500,00 rsd

17 na zalihama

Šifra proizvoda: 4602242004790 Kategorije: ,

Opis

Za zdravlje prostate

Po statistici, čak i do 85% muškaraca starijih od 25 godina imaju prostatitis ili adenom prostate i to nije slučajno. Uslovi savremenog

života tzv. “sedeći način žvota” neizostavno dovodi do zastoja protoka krvi u predelu karlice, a to dovodi do smanjenja funkcije prostate. “Okidačem” razvoja prostatitisa ili adenoma može poslužiti bilo šta: slučajno hlađenje, infekcije… Dovoljna je čak i obična prehlada! U rizičnoj grupi je uzrast preko 40 godina.

Ukoliko se na vreme obrati pažnja na prve simptome i preventivno se koriste prirodna i efikasna biljna sredstva, moguće je zaustaviti uvećanje prostate i izbeći ozbiljne posledice. Prirodno sredstvo na bazi ekstrakta palme sabalj za zdravlje prostate je najtraženije na svetu. Ispitivanje i primena ekstrakta palme sabalj (ekstrakt plodova Serenoa repens) se pokazalo dovoljno ubedljivim za naučnike i lekare u Evropi.

“Prostasabalj” je kompleksan preparat, koji sadrž ekstrakt palme sabalj i druge važne komponente za zašitu prostate od uvećanja, uključujući i poremećaje povezane sa uzrastom. “Prostasabalj” utiče na poboljšanje funkcionalnog stanja prostate, utiče na poboljšanje lokalnog imuniteta, aktivira krvotok i sprečava zastoj u predelu male karlice.

Dodatne informacije

Težina0,03 kg