ARTRO-AKTIV prva pomoć za zglobove 36 kapsula

800,00 rsd

6 na zalihama

Šifra proizvoda: 4607001340850 Kategorije: ,

Opis

Artralgija je bol u zglobu najčešće izazvan upalnim procesom. Razlozi za nastanak upale su mnogobrojni: povreda, infekcija, poremećaj u radu imunološkog sistema itd. Pored toga, upala se može pojaviti i zbog razaranja zglobne hrskavice, ali bez obzira na uzrok upale, mehanizam njenog daljeg razvoja i destruktivne posledice za zglob su gotovo  uvek isti. Za vreme upale, zglob propada, pa je važno što pre ublažiti i sanirati upalu zgloba.

Ruski farmakolozi i lekari iskoristili su iskustva tradicionalne indijske medicine i stvorili preparat, Artro-Aktiv, na bazi smole tamjanovog drveta (bosvelije) čiji se koncentrovani aktivni sastav u kombinaciji sa ekstraktom semena sibirskog bora i korena kurkume koristi za ublažavanje tegoba koje prate upalne procese u zglobovima na sledeći način:

  • ekstrakt bosvelije (tamjana) blokira stvaranje leukotriena i interleukini  koji pojačavaju upalu zglobova
  • polifenoli korena kurkume stimulišu zaštitne mehanizme (citoprotektorne belančevine, fermente detoksikacije), koji sprečavaju prelazak akutne upale u hroničnu
  • fitosteroli kedra inhibiraju rad agresivnih agenasa koji uništavaju hrskavicu i tkiva zgloba.

Aktivni sastojci (1 kapsula): uljani ekstrakt semena sibirskog bora (Pinus sibirica) i uljani ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa) 270 mg, suvi ekstrakt smole bosvelije (Boswellia serrata) 30 mg.

Ostali sastojci: želatinska kapsula(emulgator lecitin, antioksidansi alfa-tokoferil-acetat, askorbil-palmitat i butilhidroksitoluol), boje kurkumin i arome limuna.

Način primene: 1 kapsula 3 puta dnevno za vreme jela.

Proizvođač: Diod Rusija

 

Dodatne informacije

Težina0,05 kg