You are here

NOVO!! EPIMEDIUM PREPARAT ZA POTENCIJU 240 GR MACUN

NOVO!! EPIMEDIUM PREPARAT ZA POTENCIJU 240 GR MACUN
NOVO!! EPIMEDIUM PREPARAT ZA POTENCIJU 240 GR MACUN
Šifra:
866
Cena:3.000,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

Epimedium macun - prirodni afrodizijak (poznat i kao Turski med) je 100% prirodni preparat zasnovan na darovima prirode koja nudi rezultate slične onima kod hemijskih supstanci bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak proizvoda je epimedium, biljka koja se zove kineski Jin Jang Huo, tj. biljka koja balansira Jin i Jang. 

Epimedium poznata je dugi niz godina, kao jedan od najmoćnijih biljnih afrodizijaka Sadrži ikarrin, koji opušta mišiće povećavajući nivo azot oksida i samim tim povećava protok krvi u polne organe kao libido i seksualnu želju. Kod muškaraca, Epimedium se može koristiti u slučajevima erektilne disfunkcije sa tako neverovatnim rezultatima kao i široko poznata plava pilula. Kod žena, Epimedium se već dugi niz godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao tretman za menopauzu, jer povećava nivo estrogena i estradiola. 

Preporučuje se upotreba jedne kafene kašičice. Pre upotrebe mešati temeljno, posle 20-30 minuta efekti će biti vidljivi.

Cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-šena, list koprive, koren sibirskog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-šena, seme bundeve u prahu, Seme Kole u prahu, matični mleč.

Med za potenciju NE sadrži nikakve hemijske susptance.

 

Sredstvo za potenciju

Ovo sredstvo za potenciju za razliku od kamagra proizvoda (bombone, super, šumeće tablete i gela) je sasvim prirodno, bez ikakvih hemijskih suplemenata, a ima odlično dejstvo.

Naš preparat za potenciju je 100% prirodan, na biljnoj bazi i ispitan na Farmaceutskom Fakultetu u Agenciji za lekove.