You are here

Prirodna krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu 50ml

Prirodna krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu 50ml
Prirodna krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu 50ml
Šifra:
860610657124
Cena:1.170,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

Opis proizvoda

Prirodni zeolit za spoljnu upotrebu ima antibiotsko i antiseptičko dejstvo, odnosno izvlači otrove iz vaše kože (usled privlačenja otrova koji su pozitivno naelektrisani) i vezuje za sebe. Takođe sprečava da visokotemperaturno zračenje prodre ko kože, tako da je i odličan kao zaštita od UV zračenja.
Shea butter – koncentracija vitamina i masnih kiselina ga čine neverovatno hranljivim i hidrirajućim za kožu. Stimuliše proizvodnju kolegena i sadrži oleinsku, stearinsku, palminsku i linoleinsku kiselinu koje štite i hrane kožu i sprečavaju isušivanje.
Ulje Jojobe hidrira i vlaži, daje joj potrebne vitamine, vraća svežinu, sprečava nastanak bora i ožiljaka, pomaže u lečenju akni, psorijaze i ekcema, opekotina od sunca.
Sandalovo ulje stimuliše i balansira lučenje sebuma tačno onoliko koliko je koži potrebno. Dezinfikuje i hidrira kožu bez tragova masnoće. Odlično je sredstvo za otvaranje i čišćenje pora, jer deluje dubinski
Bademovo ulje održava vlažnost kože, koža ga upija trenutno i ne zatvara njegove pore.
Ekstrakt Aloe Vera – ima snažno umirujuće dejstvo na kožu. Sadrži polisaharide, mukopolisaharide, aminokiseline, mineralne materije, posebno cink. Ima izrazito vlažeći efekat na kožu, bez masnog osećaja.. Aloe vera ekstrakt je efikasan i u borbi protiv starenja kože.
Pantenol vezuje za sebe vodu, pa samim tim poboljšava hidriranost površinskih slojeva kože. podstiče stvaranje novih ćelija i na taj način ubrzava obnovu oštećenja kože.
Vitamin E se bori sa slobodnim radikalima, dovodeći do svetlije kože.Andikosidantna svojstva vitamina E čina Vašu kožu bezbednom od hiperpigmentacije.

Aktivne supstance

Prirodni zeolit, Shea Butter, Jojobine, Sandalovo i Bademovo ulje, ekstrakt Aloe Vera, Pantenol i vitamin E

Proizvođač: Zeo-medic doo, Srbija