You are here

Zeo-Medic

ZEO-MEDIC d.o.o., u cilju postizanja garantovanog vrhunskog kvaliteta, uspostavio je saradnju sa Farmaceutskim fakultetom, Medicinskim fakultetom, Vojnomedicinskom akademijom i ostalim visokostručnim ustanovama.

Danas ZEO-MEDIC d.o.o. ima organizovanu proizvodnju dijetetskih i kozmetičkih preparata, kapaciteta preko 20000kg sa tendencijom daljeg povećanja kapaciteta i asortimana.

U cilju ispunjenja zahteva kupaca i obezbeđenja dokaza proizvodnje kvalitetnih i bezbednih dijetetskih proizvoda, ZEO-MEDIC d.o.o. svoju proizvodnju ostvaruje u skladu sa zahtevima CODEX ALIMMENTARIUSA CAC/RCP 1969, rev. 04/2013 poštujući pri tom sve korake i principe HACCP sistema-analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke.

Ispunjavanje zakonskih regulativa, zbog efikasnijeg i efektivnijeg rada, kontroliše međunarodno sertifikaciono telo TUV Austria.

Pasta za zube sa prirodnim zeolitom 75ml

Pasta za zube sa prirodnim zeolitom 75ml

Pasta za zube od zeolita, ima ukus prirodne mente i žalfije, potpuno prirodno sredstvo za svakodnevno pranje zuba.

Prirodan zeolit je osnovna komponenta ove paste za zube iz razloga što su mnoga klinička ispitivanja potvrdila pozitivne efekte zeolita u nezi i očuvanju zdravlja zuba, desni i usne duplje.

380,00 RSD
Pasta za zube sa zeolitom i xylitolom-Ukus eukaliptusa i cimeta 75ml-NEMA NA STANJU!

Pasta za zube sa zeolitom i xylitolom-Ukus eukaliptusa i cimeta 75ml-NEMA NA STANJU!

Zeo-medic pasta za zube je potpuno prirodno sredstvo za pranje zuba. Sadrži visok procenat zeolita vrhunskog kvaliteta i prirodna etarska ulja. Ne sadrži veštačke boje i arome, ne sadrži fluoride, ne sadrži penušavce. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla. Sadrži visok procenat zeolita, xylitol, etarska ulja hamamelisa i etarsko ulje eukaliptusa i cimeta.

325,00 RSD
Prirodna krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu 50ml

Prirodna krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu 50ml

Opis proizvoda

Prirodni zeolit za spoljnu upotrebu ima antibiotsko i antiseptičko dejstvo, odnosno izvlači otrove iz vaše kože (usled privlačenja otrova koji su pozitivno naelektrisani) i vezuje za sebe. Takođe sprečava da visokotemperaturno zračenje prodre ko kože, tako da je i odličan kao zaštita od UV zračenja.

1.170,00 RSD
Prirodna krema za lice sa zeolitom za masnu i mešovitu kožu 50ml

Prirodna krema za lice sa zeolitom za masnu i mešovitu kožu 50ml

Prirodni zeolit za spoljnu upotrebu ima antibiotsko i antiseptičko dejstvo, odnosno izvlači otrove iz vaše kože (usled privlačenja otrova koji su pozitivno naelektrisani) i vezuje za sebe.

1.170,00 RSD
ZEOLIT KREMA ZA LICE

ZEOLIT KREMA ZA LICE

UNIVERZALNA KREMA ZA LICE sa prirodnim zeolitom, bademovim i maslinovim uljem,
pantenolom i vitaminom E
50ml

500,00 RSD
MASKA ZA LICE OD ZEOLITA

MASKA ZA LICE OD ZEOLITA

Maska za lice od zeolita je pripremljena mešanjem prirodnog zeolita i prirodnog mineralnog blata (peloida) koji sadrži 12 mineralnih sastojaka u specifičnom odnosu sa potvrđenim balneološkim svojstvima.

410,00 RSD
ZEOLIT 0.200 gr

ZEOLIT 0.200 gr

VIŠI KVALITET : FINIJE MLEVEN I EFIKASNIJI !

Uklanja teške metale, pesticide, mikotoksine, što se naročito dobro odražava na bolje funkcionisanje nervnog sistema, čak i kod osoba koje boluju od Alchajmerove bolesti, autizma ili demencije.

450,00 RSD
ZEOLIT 800 gr

ZEOLIT 800 gr

Upakovan je u plastičnu kutiju sa štampom i zaštićen folijom.

Uz kutiju se nalazi plastična kašičica za doziranje. Ravna kašičica je 2gr. Na kutiji se nalazi uputstvo za korišćenje.

DOZIRANJE :

Preventivna doza : 3.5 gr. dnevno.

650,00 RSD