You are here

PSORIKON krema - za ublažavanje simptoma psorijaze 100ml

PSORIKON krema - za ublažavanje simptoma psorijaze 100ml
Šifra:
1002
Cena:1.550,00 RSD
Prosek: 4 (2 glasova)

Potpuno prirodan proizvod na bazi solidola i lekovitog bilja sa Altaja. Ne sadrži sintetičke aditive, antibiotike i hormone, već samo prirodne komponente.

Ima zaceljujuće dejstvo i smanjuje ljuštenje kože. Efikasan kod različitih oblika psorijaze.

Sastav: Ulje sibirske jele i pasjeg trna, prečišćen medicinski solidol, dvozub trodelni, vratić, majčina dušica, list breze, jarčija trava.

Način upotrebe: Pre nanošenja kreme, potrebno je propariti i prosušiti pogođene delove tela. Psorikon krema se utrljava na te delove tela 2 puta dnevno (ujutru i uveče). Prilikom utrljavanja potrebno je zahvatiti i zdrav deo tela (oko 1 cm). Nakon nanošenja Psorikon kreme, tretirane delove tela ne prekrivati 15-20 minuta.

Dužina trajanja tretmana iznosi 3-4 meseca.

Moguća je pojava svraba prvih dana korišćenja kreme i u tom slučaju preporuka je upotreba antihistaminika. Postoji mogućnost pojave psorijatičnog osipa, a uz redovnu upotrebu Psorikon kreme, osip će nestati za oko dve nedelje.

Kako se isceljenje odvija i kroz fazu pogoršanja, u pojedinim slučajevima može doći do pojave plikova na obolelim delovima tela, ali i na zdravim. U pitanju je normalna reakcija organizma na melem. Te plikove je takođe potrebno mazati.

Kako bi se postigao najbolji efekat, tokom korišćenja Psorikon kreme, poželjno je piti biljnu mešavinu u sastavu: uva, vratić, majčina dušica, krušina, dvozub i to sve u istoj razmeri.

1 supenu kašilje gore navedene mešavine preliti čašom vrele vode, ostaviti 30 minuta, procediti, podeliti na tri dela i piti 15-20 minuta pre jela 3 puta dnevno. Piti 3 nedelje, pa napraviti pauzu od nedelju dana. Tretman ponavljati do potpunog izlečenja.

Kontraindikacije: individualna netolerantnost, trudnoća.

Proizvođač: OOO Recepti prirode Rusija