You are here

Sok od pšenične trave u kapsulama - od organske spelte

Sok od pšenične trave u kapsulama - od organske spelte
Šifra:
886
Cena:3.600,00 RSD
Prosek: 4.8 (4 glasova)

Prvo što je potrebno znati jeste da ovo nije prah od pšenične trave, već od soka od pšenične trave. Spelta koju sadi proizvođač je organska i travu uzgaja pod posebnim uslovima kako bi se očuvale sve nutritivne vrednosti, zatim je presuje na mašini od plastike na sporim obrtajima, ponovo kako bi očuvali aktivne supstance i vrši se zaleđivanje. To je prva ekstrakcija kroz koju prolazi trava, prilikom koje se odbacuje oko 95% celuloze a dobija oko 5% soka, kroz koju ne prolazi prah koji je dobijen iz pšenične trave, tu se koristi svih 100% u kojim su većinom samo vlakna. Zatim sledi liofilizacija soka, najbolji proces ekstrahovanja koji očuvava sve aktivne supstance, tom prilikom se izvlači 4% suvog ekstrakta iz soka, dok se 96% odbacuje. Taj prah, dvostruko ekstrahovan se pakuje u kapsule.

Na osnovu pozitivnih povratnih informacija, proizvod se koristi za: Jačanje imuniteta, čišćenje i obnovu krvi, popravlja krvnu sliku, oživljava organizam i daje mu vitalnost i energiju, izbacuje viruse i bakterije, regeneriše rad i funkciju ćelija, pomaže u mršavljenju, sprečava stres, podmlađuje, vrlo brzo rešava svaki debalans i dovodi organizam u normalu, povećava koncentraciju i uklanja nesanicu, popunjava depoe, izuzetan je detoksikator, ubrzava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, poboljśava snabdevanje kiseonikom, povećava tonus mišića, može pomoći u sprečavanju i izlečenju raka zbog velike koncentracije vitamina B17, takođe može pomoći kod drugih težih oboljenja kao što su astma, anemija, insulinska režistencija, kod auto imunih oboljenja i još mnogo toga.

Pakovanje: Bočica sa 30 kapsula, 1 kapsula 500mg.

Način upotrebe i doziranje: Popiti 1 kapsulu dnevno ujutru na prazan stomak sa dosta vode, nakon toga ne konzumirati ništa (prvenstveno hranu) 30 minuta. Proizvod je namenjen za sve uzraste iznad 3 godine starosti, za one sa oboljenjima, ali i za zdrave radi prevencije, opšteg zdravlja i stimulacije zdravog načina života.
Jedna kapsula dnevno je dovoljna kod jačanja imuniteta, izacivanja gljivica, čišćenja organizma, podizanje krvne slike i slično, ali za teške debalanse u organizmu potrebno je piti minimum 2 kapsule. Ovo je prirodni suplement, kao takav, zahteva duže konzumiranje za jake debalanse.

Posebno upozorenje: Ne smeju konzumirati ljudi koji piju terapiju za razređivanje krvi.
Nema drugih kontraindikacija.

Ne sadrži gluten!

U procesu uzgajanja pšenične trave ona se pretvara u amino kiselinu, ne koristi se zrno pšenice, seče se trava koja je iznikla i ona se presuje, samim tim proizvod ne sadrži gluten.

Domaće i prirodno

Potpuno prirodan proizvod kompletno proizveden u Srbiji, od nabavke organske spelte, preko uzgajanja, porizvodnje soka, liofilizacije, pakovanja i razvijanja proizvoda.

Hrani organizam

Iako dijetetski suplementi ne mogu zameniti raznovrsnu ishranu, ovaj suplement hrani organizam jer sadrži sve što je potrebno čoveku na dnevnom nivou u maloj dozi.