You are here

Supozitorije sa propolisom i čagom 10 kom.-NEMA NA STANJU!

Supozitorije sa propolisom i čagom 10 kom.-NEMA NA STANJU!
Šifra:
465009917085
Cena:1.260,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

Indikacije za primenu:

- u proktologiji – kod analnih čireva i rascepa, upale hemoroidalnih čvorova, erozije sluzokože rektuma, upale prostate.
- u ginekologiji – kod upalnih procesa koji su praćeni erozivnim oštećenjima vagine i grlića materice, kolpitisa, endocervicitisa.

Propolis (pčelinji lepak) — je proizvod , koji poseduje širok spektar baktericidnog efekta. Ima imunomodulatorna i regenerativna svojstva, zaceljuje rane, deluje protiv svraba, jača kapilare, ispoljava adaptogeno dejstvo. Razgrađuje čvoriće u prostati, smanjuje upale. Razgrađuje priraslice u maloj karlici, ima blago laksativno dejstvo. Propolis brzo i efikasno normalizuje metaboličke procese i cirkulaciju krvi u prostati, ublažava upale i oticanje, normalizuje mokrenje, sprečava razvoj adenoma, štiti prostatu od prelaska benignih tumora u maligne, normalizuje metabolizam muškog polnog hormona testosterona, poboljšava mušku potenciju, aktivnost i pokretljivost spermatozoida. Takođe je indiciran u postoperativnom periodu nakon operacija organa male karlice.

 

Čaga („brezova gljiva“) je sterilna vrsta gljive. Sadrži veliki broj makro elemenata, koji aktiviraju metaboličke procese i proizvodnju hormona i poseduju prirodna protivupalna svojstva. Pospešuje ubrzanje oksidativno-regenerativnih procesa tkiva. Čaga sadrži polifenole, koje usporavaju rast tumora, između ostalog malignih. Poseduje protivupalna, umirujuća svojstva, razgrađuje hematome.

 

Kakao buter – prirodno umirujuće i omekšavajuće sredstvo koje ima sposobnost regeneracije oštećenih ćelija. Zahvaljujući visokom sadržaju oleinske masne kiseline (do 41%), ovaj buter aktivira metabolizam masti, obnavlja odbrambene funkcije epidermisa i čuva vlažnost kože. Zahvaljujući izbalansiranosti lekovitih komponenti i prirodnih antioksidanata, kakao buter sprečava da štetne materije iz spoljašnje sredine prodru u organizam preko kože.

 

Pčelinji vosak

Vosak predstavlja biološki aktivni proizvod sa izraženim baktericidnim svojstvima koja se ne gube čak ni nakon tehničke prerade. Odavnina se koristi u medicini. Drevni ljudi su znali za protivupalna, regenerativna svojstva pčelinjeg voska kod zarastanja rana.

Zahvaljujući tome što vosak sadrži vitamin A, koji je neophodan za normalan razvoj ćelija i zaštitnog epitela kože, kao i zbog toga što poseduje omekšavajuća i protivupalna svojstva, vosak se koristi u lečenju kožnih oboljenja, sluznice (na primer, kod upalnih procesa u usnoj šupljini) i za zarastanje rana. Obično se vosak koristi u kombinaciji sa drugim medicinskim sredstvima. Nijedan proizvod ne sadrži toliko karotena, kao vosak. Dejstvo voska je jedinstveno – on obavija oštećenu ćeliju, apsorbujući u sebe bakterije koje su štetne po nju, i na taj način iz izbacuje iz organizma.

Kontraindikacije:

Preosetljivost na komponente preparata, dijareja.

Neželjeni efekti:

Alergijske reakcije, peckanje, dijareja.

Način primene:

Odrasli i deca starija od 14 godina, 1 čepić 2 puta dnevno, tokom 10-15 dana.

Deca do 6 godina – 1 čepić 1 put dnevno; od 6 do14 godina – 1 čepić 1-2 puta dnevno.

U slučaju potrebe terapiju ponoviti 2-3 puta sa pauzama između svakog od njih u trajanju od 1-2 meseca.

Sastav: ekstrakt čage, propolis, pčelinji vosak, kakao buter.

Rok trajanja: 2 godine.

Proizvođač: Altyn Solok Rusija

Uvoznik: Sibir logistic doo