You are here

MALAVIT krem gel 50ml

MALAVIT krem gel 50ml
Šifra:
4670000470019
1.170,00 RSD
Prosek: 5.7 (3 glasova)

JEDINSTVENI PRIRODNI ANTISEPTIK - O PROIZVODU MALAVIT

Malavit je jedinstveni prirodni antiseptik koji je stvoren na Altaju pre više od 25 godina, i koji predstavlja efikasno sredstvo za uništavanje zaraznih klica različitog porekla. 

Malavit je potpuno prirodno sredstvo koje sadrži ekstrakt lekovitog korenja i trava, čemu i duguje svoje blagotvorno dejtsvo za oboljenja gornjih respiratornih delova, usne duplje, različite probleme sa kožom, kao i druge zdravstvene tegobe.

Ovaj antiseptik je odavno poznat u Rusiji kao pouzdano prirodno sredstvo sa izraženim antibakterijskim, antivirusnim, antigljivičnim, antihistaminskim i protivupalnim dejstvom.

Tvorac Malavita je Dvornikov Viktor Mironovič – doktor bioloških nauka, profesor medicine, akademik ruske i evropske akademije prirodnih nauka. 

Ukazom predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina mu je dodeljeno zvanje “počesni pronalazač Ruske federacije”. Patrijarh moskovski i cele Rusije Aleksije II dodelio mu je orden svetog Sergeja Radonješkog. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja kako u Rusiji tako i u drugim zemljama sveta.

O njegovom kvalitetu ovog prirodnog antiseptika najbolje govore pozitivna iskustva korisnika, ali i niz priznanja osvojenih na kongresima širom sveta.

Prirodni antiseptik Malavit je višefunkcionalno naturopatsko sredstvo koje se odlikuje brojnim prednostima.

 • Proizvod je 100% od prirodnih sastojaka.
 • Najefikasniji je kod akutnih i hroničnih upalnih procesa kože i sluzokože.
 • Nije toksičan, nema kumulativnih svojstava.
 • Deluje na brzo zarastanje rana i protiv svraba i ima protivupalno, dezodorišće, analgetičko i izraženo anti-edematozno dejstvo. Nema embriotoksično i teratotogeno dejstvo, mogu ga koristiti deca i trudnice

 

Indikacije za upotrebu Malavita su brojne što je potvrđeno kliničkim studijama u vodećim medicinskim i naučnim institucijama u Rusiji. Ovaj prirodni antiseptik možete koristiti za:

 • Upalna oboljenja gornjih respiratornih puteva: akutne virusne infekcije, grip, angina, hronična upala grla i nosa (rinitis)
 • Oboljenja usne duplje, desni (gingivitisi, afte, parodontoza, komplikacije posle stomatoloških intervencija)
 • Oboljenja spoljnjeg slušnog kanala i srednjeg uha (akutni i hronični otitis)
 • Povrede mišićno skeletnog sistema (kontuzije,istegnuća,prelomi,hematomi)
 • Neuritise i neuralgije
 • Akne, opekotine, dekubitusi, rane, gljivice noktiju (onihomikoza), promrzline, posekotine,ogrebotine, povećano znojenje, ujedi insekata
 • Akušerstvo i ginekologiju (vaginoze, kandidijaze, cervicitisi)
 • Virus herpesa tipa I i II

Proizvod sadrži: mumio, kameno ulje, čagu, bakar, smolu kedra, pupoljke breze, pupoljke bora, koru hrasta, ekstakte lekovitog korenja i trava: omana, maslačka, nevena, hajdučke trave, pitome nane, majčine dušice, podbela, kamilice, iđirota, žalfije, smilja, ehinacee, bokvice, ruse.

Proizvod ne sadrži: etil alkohol, boje, parabene, konzervanse i proizvode genetski modfikovanih organizama.

Uvoznik: Haralampije doo, Beograd

Proizvođač: OOO Malavit aqua

 

ŠEME PRIMENE RASTVORA (TEČNOSTI) “MALAVIT” I KREM-GELA “MALAVIT”

Upoznajte se sa načinom primene rastvora i krem-gela “Malavit” u skladu sa indikacijama.

INDIKACIJE ŠEMA PRIMENE RASTVORA KURS PRIMENE DODATNA TERAPIJA
Upalna oboljenja gornjih respiratornih puteva, grla (akutna respiratorna virusna infekcija, grip, angina, hronična upala krajnika) i nosa (rinitis) 2 čajne kašičice ili 60 kapi na 1 čašu vode (5% rastvor) za ispiranje 3-6 puta na dan. Rastvor "Malavit" iste koncentracije koristi se kao kapi za nos za odrasle i decu. 5 - 7 dana. Ponoviti kod hroničnih upala krajnika. Naneti krem-gel "Malavit" na unutrašnju površinu zida nazalnih puteva.
Oboljenja usne šupljine, sluzokože, desni (gingivitisi, aftozni stomatitisi, parodontoza, komplikacije posle vađenja zuba) 2 čajne kašičice ili 60 kapi na 1 čašu vode (5% rastvor) za ispiranje usta 3-6 puta na dan. 5 - 7 dana Naneti krem-gel "Malavit" na delove desni uz koren. Кod pojave alveolitisa staviti u šupljinu tampon od vate i gaze sa krem-gelom "Malavit" 30 minuta 2-4 puta na dan.
Oboljenja spoljašnjeg slušnog kanala i srednjeg uha (akutni i hronični otitis) 2 čajne kašičice ili 60 kapi na 1 čašu vode (5% rastvor) kao kapi za spoljašnji slušni kanal. 7 - 10 dana U kombinaciji sa stavljanjem u spoljašnji slušni kanal gaze sa krem-gelom "Malavit".
Povrede mišićno-skeletnog sistema (kontuzije, istegnuća, prelomi, hematomi), neuritisi i neuralgije, osteohondroza Kako bi se sačuvala celovitost kože, rastvor "Malavit" koristi se nerazblažen: na 2-3 sata ispod tople gaze 2-3 puta na dan kod kontuzija, uganuća, potkožnih hematoma, neuritisa i neuralgija. Kod preloma preporučuje se da se nerazblaženi "Malavit" rastvor stavlja ispod longete do skidanja gipsa. Kod oštećenja celovitosti kože (abrazije, postoperativne ili posttraumatske rane) površina se tretira 5% rastvorom "Malavit" (2 čajne kašičice ili 60 kapi na 1 čašu vode). Sveži potkožni hematomi nestaju za 1 - 3 dana. U ostalim slučajevima 10 dana. Ponoviti ukoliko je potrebno. Krem-gel "Malavit" nanosi se direktno na pogođene oblasti. 
Akne Problematični delovi kože tretiraju se nerazblaženim rastvorom "Malavit" na određenim mestima (štapićima od vate). 5 - 7 dana. Ponoviti ukoliko je potrebno. Dodatno na kožu lica naneti krem-gel "Malavit", koji se može koristiti danju, zato što se brzo apsorbuje i ne ostavlja na koži masan sjaj. Iz ishrane izbacite slatko, pojačajte fizičku aktivnost.
Opekotine, promrzline, dekubitisi 2 čajne kašičice ili 60 kapi rastvora "Malavit" na 1 čašu vode (5% rastvor) - natopiti maramice od gaze, zameniti ih ili ih poprskati 2-4 puta na dan. 10 dana. Ponoviti ukoliko je potrebno.  Posle tretmana rastvorom "Malavit" naneti na pogođena mesta krem-gel "Malavit".
Akušerstvo i ginekologija (vaginoze i vaginitisi različitih etiologija, kandidijaze, obnavljanje biocenoze sluzokože porođajnog kanala) 2 čajne kašičice na 1 čašu vode (5% rastvor) - poprskati sluzokožu genitalija. U trudnoći se ispiranje ne primenjuje. Posle u vaginu 5-7 sati staviti tampon, natopljen pripremljenim rastvorom "Malavita" i naneti na njega krem-gel "Malavit". Patent metodike septembar 2015. godine (Rospatent Rusija). 5 - 7 dana. Ponoviti ukoliko je potrebno. Preporučuju se tamponi sa nanetom krem-gelom "Malavit".
Povećano znojenje, ujedi insekata Višefunkcionalno naturopatsko sredstvo "Malavit” (rastvor "Malavit") koristi se nerazblaženo, prebrisati sredstvom problematične delove kože 2-5 puta na dan. 2 - 3 dana. Ponoviti ukoliko je potrebno. Krem-gel "Malavit" nanosi se direktno na pogođene delove.
Virus herpesa tipa I i II Kada se lokalizuje na usnama, preporučuje se tačkasto nanošenje nerazblaženog rastvora "Malavit” štapićem od vate na pogođene oblasti. Kada se lokalizuje na sluzokoži genitalija preporučuje se prskanje sluzokože intimne zone 5% rastvorom "Malavit" (2 čajne kašičice ili 60 kapi na 1 čašu vode). 5 - 7 dana. Ponoviti ukoliko je potrebno. Preporučuje se dalji tretman sluzokože krem-gelom "Malavit”.
Oftalmologija (akutni i hronični keratitisi i keratokonjuktivitisi) Rastvor "Malavit" ne koristi se kao kapi za oči! Koristi se samo krem-gel "Malavit" 5 - 7 dana.  Krem-gel "Malavit" nanosi se na rožnjaču oka, stavlja se pod kapak 2 - 3 puta na dan 5-7 dana tokom 1 ture primene.
Posekotine, ogrebotine, rane Problematični delovi kože tretiraju se nerazblaženim rastvorom "Malavit" na određenim mestima (štapićima od vate). 3 - 5 dana. Ponoviti ukoliko je potrebno. Posle tretmana rastvorom "Malavit" naneti na pogođena mesta krem-gel "Malavit".