You are here

Akva čaga - bezalkoholni napitak 250ml-NEMA NA STANJU!

Akva čaga - bezalkoholni napitak 250ml-NEMA NA STANJU!
Šifra:
4607108656106
940,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

Akva čaga je napitak sačinjen od ekstrakta biološki aktivnih supstanci, izvučenih iz tela sibirske čage (ima jačinu daleko veću nego recimo čaj od ove biljke), ekstrakta sibirskog ariša (dihidrokvercetin) i limunske kiseline.
Ruska čaga je parazitska gljiva, koja raste na ruskim brezama na visini od 10 - 30 metara u severnim krajevima Sibira do -40°C. Sakuplja se obično nakon određenog broja godina parazitiranja na drvetu breze kada količina lekovitih supstanci dolazi do najvišeg nivoa. Bogata je aminokiselinama, enzimima, mineralima u tragovima , fosforom, vitaminima B1, B2, B5, K i D2. Moćan je izvor više vrsta polisaharida, beta glukana, triterpena (među njima i lanosterol), sterola, saponina, inotodiola, trametenolične kiseline, SOD enzima i njenog glavnog sastojka betulinske kiseline. SOD enzim je najpotentniji enzim našeg tela i deluje kao ćelijski antioksidant ( borac protiv slobodnih radikala). On nas štiti od preranog starenja, tumora i raka, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvotoka, hroničnih bolova mišića i zglobova,problema probave, dijabetesa, slabe cirkulacije, oboljenja bubrega i jetre, povišene masnoće, alergija, plućnih oboljenja, svih bolesti kože, problema prostate itd. Čaga ne deluju ciljano na neki organ ili određenu bolest, nego uspostavljaju ravnotežu celokupnog organizma.

Betulinska kiselina je efikasna kod gastritisa, čireva i kolitisa, ublažuje bol u stomaku, pokazala u borbi protiv heliko bakterije i kandide. Ovaj proizvod sadrži jedan od najjačih prirodnih antioksidanata flavonioda – dihidrokvercetin koji se dobija iz korena sibirskog ariša.

  • UPOZORENJA

Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od sastojaka preparata.

  • NAČIN PRIMENE

Jedna supena kašika posle obroka.

  • SASTAV

Voda, ekstrakt čage, ekstrakt sibirskog ariša (dihidrokverceti) i limunska kiselina.

  • NAPOMENA

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Pre upotrebe se konsultujte sa lekarom ili farmaceutom. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.

  • KOLIČINA

250 ml

Zemlja porekla: Rusija

Uvoznik: Lavra doo