You are here

NOVO!! EPIMEDIUM PREPARAT ZA POTENCIJU 240 GR MACUN

NOVO!! EPIMEDIUM PREPARAT ZA POTENCIJU 240 GR MACUN
Šifra:
866
Cena:2.800,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

Epimedium macun - prirodni afrodizijak (poznat i kao Turski med) je 100% prirodni preparat zasnovan na darovima prirode koja nudi rezultate slične onima kod hemijskih supstanci bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak proizvoda je epimedium, biljka koja se zove kineski Jin Jang Huo, tj. biljka koja balansira Jin i Jang. Stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava protok krvi u vaginu tkiva žena.

Epimedium poznata je dugi niz godina, kao jedan od najmoćnijih biljnih afrodizijaka Sadrži ikarrin, koji opušta mišiće povećavajući nivo azot oksida i samim tim povećava protok krvi u polne organe kao libido i seksualnu želju. Kod muškaraca, Epimedium se može koristiti u slučajevima erektilne disfunkcije sa tako neverovatnim rezultatima kao široko poznata plava pilula. Kod žena,Epimedium se već dugi niz godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao tretman za menopauzu, jer povećava nivo estrogena i estradiola. 

Preporučuje se upotreba jedne kafene kašičice. Pre upotrebe mešati temeljno, posle 20-30 minuta efekti će biti vidljivi.

Sastojci: sirup od glukoze, med sa cvetnim cvetom, murva melasa, polen, epimedijum (0,79%), rogač, đumbir, mali galangal, cimet, američki ginseng, kopriva, sibirski ginseng, ginkgo biloba, ginseng, bundeva, tribulus, kola orah , ukus vanilije, matična mleč.