You are here

Novosti

OBAVEŠTENJE O PROMENI RADNOG VREMENA

Zbog zdravstvene situacije i mera koje su na trenutno na snazi, obaveštavamo vas da će radnja raditi od ponedeljka do petka u vremenu od 09h do 17h dok je subotom radno vreme od 9h-15h. Navedenim danima možete se informisati o preparatima i vršiti porudžbine putem telefona 011/35-40-177, 065/441-3067 i 060/323-5059.

Takođe, na raspolaganju smo vam za sve detaljnije informacije putem mail-a: strdesvet@gmail.com

S poštovanjem,

STR Desvet

AKCIJA GRANDCAPS ČAGA 1+1

AKCIJA GRANDCAPS ČAGA 1+1

UNIKATNE MOGUĆNOSTI FUNGOTERAPIJE: 5 medicinskih gljiva – Čaga, Agarikus, Reiši, Kantarelus, KOrdiceps + dihidrokvercetin

imunomodulator  adaptogen   imunostimulator

Fitokompleks GrandCaps Chaga je namenjen jačanju imunog sistema i sadrži dnevnu i noćnu formulu, koje predstavljaju optimalan odnos lekovitih gljiva i dihidrokvercetina, zahvaljujući čemu se postiže kontinuirano delovanje tokom 24 časa. Kompleks je nastao na osnovu najnovijih istraživanja koja se odnose na imunološku aktivnost medicinskih gljiva, sprovedenih u Rusiji.  U formulu GrandCaps Chaga uključene su najpoznatije medicinske gljive iz oblasti fungoterapije. Delovanje gljiva je dopunjeno dihidrokvercetinom (poreklom iz sibirske jele Larix Sibirica).

Dnevna i noćna formula – 120 kapsula (2 x 60 kapsula)

Zdravlje na prvom mestu uz pomoć prirode

Ukoliko uz pomoć savremene medicine niste uspeli da postignete potpuno izlečenje ili se osećate bolesno bez ikakve dijagnoze možda bi trebalo da se posavetujete sa prirodom jer ona nesebično nudi sve što je organizmu potrebno da bi zdravo funkiconisao.

Prirodni lekovi su nezaobilazni faktor u očuvanju zdravlja i to zbog toga što se ovaj vid lečenja bazira na zdravoj ishrani i zdravom načinu življenja. Sve namirnice koje tokom dana unosimo u organizam imaju određeno korisno ili štetno delovanje tako da nije sve jedno kako se hranimo. Isto tako promena životnih navika može doprineti da se bolje osećamo i budemo zdraviji. Drevni narodi su jos u davna vremena bili duboko svesni covekove zavisnosti i veze sa prirodom pa tu vezu ne treba prekidati.

Priroda nas je stvorila, ona nas najbolje poznaje i ume da brine o nama.