You are here

Deep detox flasteri za čišćenje organizma i zbacivanja toksina dok spavate 8 kom

Deep detox flasteri za čišćenje organizma i zbacivanja toksina dok spavate 8 kom
Šifra:
407
Cena:1.720,00 RSD
Prosek: 4.5 (2 glasova)

 

Novi način detoksikacije! Flasteri za detoksikaciju su napravljeni od biljnih ekstrakata i namenjeni su izbacivanju viška tečnosti i toksina iz tela kroz akupunkturne tačke. Flasteri ublažavaju napetost i umor, poboljšavaju san, čiste kožu i poboljšavaju opšte zdravstveno stanje.

Deep detox flasteri za čišćenje organizma dok spavate.

Glavni sastojak ovih flastera je prirodno sirće bambusa, koje ima funkciju super upijanja i izbacivanja toksina. Koristeći ove flastere, toksini koji se skupljaju u telu i krvotoku bivaju brzo eliminisani iz organizma. Oni takođe imaju funkciju izbacivanja suvišne tečnosti iz organizma, eliminišući zatvor, oslobađaju od umora, poboljšavaju san, otklanjaju ukočenost vrata, ramena, struka, leđa i ekstremiteta i pročišćavaju kožu. Dovoljno je da zalepite flastere na stopala pred spavanje i oni će vam pomoći da se lako oslobodite toksina. 

Nakon skidanja flastera, na njima se zadržavaju veće količine otpadnih materija, viška tečnosti i toksina iz tela. Za najbolje rezultate preporucuje se koriscenje flastera 7-10 dana za redom a onda se postupak ponovi posle pola godine.

Pakovanje sadrzi 8 flastera.