You are here

Lymphosan F Beauty

Lymphosan F Beauty
Šifra:
4607035305290
Cena:1.484,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

Limfosan Female Beauty je proizvod istančane i brižljive sinteze dva legendarna proizvoda Siberian Health-a. Iz svakog je uzeo najbolje i najnužnije za zdravlje žene. Kao rezultat toga Limfosan Female Beauty danas poseduje izuzetno širok spektar lekovitog delovanja.

Preventiva starosnih i klimakteričnih poremećaja

Limfosan Female Beauty je bogat izvor prirodnih fitoestrogena (izoflavonoida) koji se nalaze u sojinom semenu, a takođe i travi klevera i košticama grožđa. Te unikatne biološki aktivne supstance usporavaju prirodni, na žalost, nepovratni proces smanjenja nivoa ženskog polnog hormona estrogena, koji slobodno možemo nazvati hormonom ženske mladosti i privlačnosti. U rezultatu potpuno prirodnim putem mnogo duže se čuva mladost kože, trajnost koštanog tkiva, krucijelno se ublažava tok klimakteričnog perioda i što je najvažnije značajno se smanjuje rizik od pojave kardio-vaskularnih i onkoloških bolesti koje su povezane s deficitom usled starenja ili poremećaja u razmeni estrogena. Pri tom, za razliku od svojih prethodnika Limfosan Female Beauty sadrži fitoestrogene u precizno standardizovanoj formi i fiziološki aktivnoj dozi (ne manje od 15mg u preporučenoj dnevnoj dozi).

Antioksidaciono dejstvo - lekovite biljke koje se nalaze u sastavu Limfosan Female Beauty su bogati izvor antioksidanata, koji doprinose očuvanju mladosti ćelija.

Preventiva osteoporoze. Mnoge biljne komponente Limfosan Female Beauty su bogati izvor prirodnih mineralnih jedinjenja, inulin stimuliše apsorbciju kalcijuma u crevima, a prirodni fitoestrogeni aktivno doprinose mineralizaciji koštanog tkiva. U rezultatu čega Limfosan Female Beauty efikasno doprinosi preventivi osteoporoze.

Primena

Lymphosan Female Beauty se preporučuje kao sredstvo za preventivu i kao pomoćna terapija pri funkcionalnom narušavanju digestivnog trakta, a takođe i kao dodatni izvor hranljivih vlakana. Može da se koristi i kao sredstvo dijetetske korekcije u sledećim slučajevima:

  • hronične upale ženskih polnih organa (adneksitis, endometritis i dr.);
  • poremećaj menstrualnog ciklusa (bolne, obilne, česte ili neredovne menstruacije);
  • dishormonalni poremećaji ženskog polnog sistema (klimakterični poremećaji, PMS);
  • hronične upale urinarnih organa (pijelonefritis, uretritis i cistitis).

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda. Trudnicama i dojiljama se savetuje upotreba tek nakon konsultacija sa lekarom.

Način upotrebe

Količinu od 7,5 g praška (1 puna kafena kašičica) rastvoriti u 200-250 ml tople vode (50–60°С) i dobro umutiti mikserom dok se ne dobije homogena masa; popiti odjednom. Piti 2 puta dnevno, ne prekoračivati navedenu preporučenu dnevnu dozu.

Sastav: Pektin, smola, ekstrakt kres salate, prašak od plodova čičoke, ekstrakt listova nane, ekstrakt koštica grožđa, ekstrakt cvetova klevera, ekstrakt soje, ekstrakt-gel aloe vere.