You are here

Zeo-Medic

ZEO-MEDIC d.o.o., u cilju postizanja garantovanog vrhunskog kvaliteta, uspostavio je saradnju sa Farmaceutskim fakultetom, Medicinskim fakultetom, Vojnomedicinskom akademijom i ostalim visokostručnim ustanovama.

Danas ZEO-MEDIC d.o.o. ima organizovanu proizvodnju dijetetskih i kozmetičkih preparata, kapaciteta preko 20000kg sa tendencijom daljeg povećanja kapaciteta i asortimana.

U cilju ispunjenja zahteva kupaca i obezbeđenja dokaza proizvodnje kvalitetnih i bezbednih dijetetskih proizvoda, ZEO-MEDIC d.o.o. svoju proizvodnju ostvaruje u skladu sa zahtevima CODEX ALIMMENTARIUSA CAC/RCP 1969, rev. 04/2013 poštujući pri tom sve korake i principe HACCP sistema-analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke.

Ispunjavanje zakonskih regulativa, zbog efikasnijeg i efektivnijeg rada, kontroliše međunarodno sertifikaciono telo TUV Austria.

Pasta za zube sa prirodnim zeolitom 75ml

Pasta za zube od zeolita, ima ukus prirodne mente i žalfije, potpuno prirodno sredstvo za svakodnevno pranje zuba.

Prirodan zeolit je osnovna komponenta ove paste za zube iz razloga što su mnoga klinička ispitivanja potvrdila pozitivne efekte zeolita u nezi i očuvanju zdravlja zuba, desni i usne duplje.

300,00 RSD
Pasta za zube sa zeolitom i xylitolom-Ukus eukaliptusa i cimeta 75ml-NEMA NA STANJU!

Pasta za zube sa zeolitom i xylitolom-Ukus eukaliptusa i cimeta 75ml-NEMA NA STANJU!

Zeo-medic pasta za zube je potpuno prirodno sredstvo za pranje zuba. Sadrži visok procenat zeolita vrhunskog kvaliteta i prirodna etarska ulja. Ne sadrži veštačke boje i arome, ne sadrži fluoride, ne sadrži penušavce. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla. Sadrži visok procenat zeolita, xylitol, etarska ulja hamamelisa i etarsko ulje eukaliptusa i cimeta.

325,00 RSD
Prirodna krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu 50ml

Prirodna krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu 50ml

Opis proizvoda

Prirodni zeolit za spoljnu upotrebu ima antibiotsko i antiseptičko dejstvo, odnosno izvlači otrove iz vaše kože (usled privlačenja otrova koji su pozitivno naelektrisani) i vezuje za sebe. Takođe sprečava da visokotemperaturno zračenje prodre ko kože, tako da je i odličan kao zaštita od UV zračenja.

1.170,00 RSD
Prirodna krema za lice sa zeolitom za masnu i mešovitu kožu 50ml

Prirodna krema za lice sa zeolitom za masnu i mešovitu kožu 50ml

Prirodni zeolit za spoljnu upotrebu ima antibiotsko i antiseptičko dejstvo, odnosno izvlači otrove iz vaše kože (usled privlačenja otrova koji su pozitivno naelektrisani) i vezuje za sebe.

1.170,00 RSD
ZEOLIT KREMA ZA LICE

ZEOLIT KREMA ZA LICE

UNIVERZALNA KREMA ZA LICE sa prirodnim zeolitom, bademovim i maslinovim uljem,
pantenolom i vitaminom E
50ml

440,00 RSD
MASKA ZA LICE OD ZEOLITA

MASKA ZA LICE OD ZEOLITA

Maska za lice od zeolita je pripremljena mešanjem prirodnog zeolita i prirodnog mineralnog blata (peloida) koji sadrži 12 mineralnih sastojaka u specifičnom odnosu sa potvrđenim balneološkim svojstvima.

410,00 RSD
ZEOLIT 0.200 gr

ZEOLIT 0.200 gr

VIŠI KVALITET : FINIJE MLEVEN I EFIKASNIJI !

Uklanja teške metale, pesticide, mikotoksine, što se naročito dobro odražava na bolje funkcionisanje nervnog sistema, čak i kod osoba koje boluju od Alchajmerove bolesti, autizma ili demencije.

430,00 RSD
ZEOLIT 800 gr

ZEOLIT 800 gr

Upakovan je u plastičnu kutiju sa štampom i zaštićen folijom.

Uz kutiju se nalazi plastična kašičica za doziranje. Ravna kašičica je 2gr. Na kutiji se nalazi uputstvo za korišćenje.

DOZIRANJE :

Preventivna doza : 3.5 gr. dnevno.

550,00 RSD