You are here

Ulje gujine trave 100% prirodno hladno ceđeno 100ml

Ulje gujine trave 100% prirodno hladno ceđeno 100ml
Šifra:
460708285156
1.400,00 RSD
Prosek: 6 (2 glasova)

Glavna aktivna materija gujine trave (sikavice) je silimarin. U pitanju je jedinstveni kompleks jakih antioksidansa (flavolignana). Zahvaljujući njemu, ulje gujine trave pomaže u zaštiti jetrene ćelije od nepovoljnih činilaca. Silimarin sprečava prodor toksičnih materija u jetrene ćelije, ali i razgrađuje toksine pre nego što počnu da škode organizmu. To je jedino poznato prirodno jedinjenje koje može da zaštiti ćelije jetre i povrati njene funkcije.

Važna osobina ulja gujine trave je njegovo svojstvo da uklanja štetne materije iz organizma, a pritom da zadrži sve korisne sastojke. Ulje gujine trave se preporučuje za upotrebu kod ciroze, hroničnog hepatitisa i različitih oštećenja jetre.

Aktivni sastojci: ulje iz plodova gujine trave – 100%.

Način upotrebe: preporučuje se uzimanje po 1 kašičice ulja gujine trave 2 puta dnevno 30 minuta pre jela, tokom 30 dana. Nakon toga se pravi pauza od nedelju dana, a zatim se tretman može ponoviti

Uslovi čuvanja: čuvati na suvom mestu zaštićenom od sunčeve svetlosti, van domašaja dece, na temperaturi do najviše +25 °С.

Kontraindikacije: individualna netolerantnost na sastojke preparata.

Proizvođač: Altea Rusija

Uvoznik: Sibir logistic