You are here

NOVO Liver detox cocktail - čuvar jetre - veganski proizvod

NOVO Liver detox cocktail - čuvar jetre - veganski proizvod
Šifra:
5001
2.300,00 RSD
Prosek: 5.9 (7 glasova)

Suplement - Dodatak ishrani

100% prirodan veganski proizvod.

Čuvar jetre i krvnih sudova.
Originalna receptura, nastala spajanjem bogatih i moćnih biljaka, predstavlja
jedinstvenu kombinaciju sastojaka važnih za zdravlje organizma,
pre svega jetre i krvnih sudova.

– Štiti i obnavlja jetru i krvne sudove. Štiti srce.
– Sprečava i leči akutna i hronična oboljenja jetre i žuči.
– Snižava nivo holesterola i triglicerida u krvi i jetri.
– Čisti krv i jetru od alkohola, toksina, teških metala, masnoća, lekova, otrova.
– Deluje protivupalno. Obavlja ćelije.
– Jača imunološki sistem i pomaže u borbi protiv virusa i bakterija.
– Reguliše krvni pritisak. Sprečava zgrušavanje krvi.
– Poveća prokrvljenost, cirkulaciju i dotok kiseonika.

Liver Detox Cocktail je jedinstvena formula koja je razvijena tako da bez kontraindikacija pospešuje regeneraciju i detoksikaciju jetre, žuči i krvnih sudova.

 

MORINGA OLEIFERA

Moringa je dokazano najbolja i najmoćnija biljka. Večno drvo ili Drvo života. Primenjuje se kao prirodni lek za 300 stanja i oboljenja. Multivitamin među biljkama. Sadrži preko 90 nutritijenata, među kojima su svi najvažniji. Primenjuje se u tradicionalnoj medicini mnogih kultura. Antioksidans. “Iscelitelj i fenomen”.

MILK THISTLE / SIKAVICA / GUJINA TRAVA

Sikavica se primenjuje se u tradicionalnoj i zapadnoj medicini. Nezamenjljiva je u zaštiti, lečenju i obnavljanju jetre i žuči. Osnovni sastojak je silimarin (silymarin). Silimarin i ostali važni sastojci biljke, efektno utiču na poboljšanje zdravlja i prevenciju oboljenja. Antioksidans. Zaštitnik jetre.

SELEN

Selen je jak antioksidans i neophodan mineral za zdravlje i funkcionisanje organizma. Omogućava formiranje imunih ćelija.

Suplement Liver Detox Cocktail sadrži dve moćne i dokazano delotvorne biljke i vrlo bitan mineral

Liver Detox Cocktail je originalna receptura i jedinstvena kombinacija najmoćnije biljke za zdravlje krvnih sudova i čitavog organizma (Moringa), nezamenljive biljke za zdravlje jetre (Milk Thistle / Sikavica / Gujina trava), i veoma važnog minerala (Selen). Posebnost ovog suplementa je upravo simbioza dve izvanredne biljke, koje imaju i svaka svoje i zajedničke benefite i funkcije, a ovako ujedinjene pojačavaju dejstvo i nadopunjuju se. Selen, kao neophodan mineral za organizam, pomaže i pospešuje učinke i jedne i druge biljke. Biljke sa svim svojim bogatim sastojcima, uz podršku minerala, prirodni su lek i antioksidans. Moringa, Sikavica i Selen, imaju svaki svoju vrednost i dobar uticaj na zdravlje ljudskog organizma, a međusobno su kompatibilni i snažni u zajedničkoj borbi za očuvanje zdravlja, lečenje i prevenciju. Kombinacija pojedinačnih sastojaka iz Moringe i Sikavice, sa dodatkom Selena, čini ovaj spoj delotvornim i važnim za pravilan unos, vezivanje i apsorbovanje potrebnih nutritijenata u organizmu. Milk thistle / Sikavica / Gujina trava (lat. Silybum marianum) je dokazano najdelotvornija biljka koja doprinosi normalnoj funkciji jetre. Koristi se u terapiji toksičnog oštećenja jetre i kao pomoćna terapija kod inflamatornih oboljenja i ciroze jetre, hepatitisa, te kod različitih akutnih i hroničnih oboljenja jetre žuči, žučne kese i žučnih kanala. Silimarin je glavni i aktivni sastojak ove biljke. Naš proizvod sadrži čak 80 % silimarina, što upućuje na snagu, delotvornost i kvalitet biljke.

Moringa sa druge strane predstavlja najmoćniju biljku na planeti, podiže imunitet, sjajan je antioksidans, obnavlja ćelije, čuva krvne sudove, srce, hrskavicu i kosti, pobiljšava cirkulaciju, sadrži sve neophodne nutritijente, preporučuje se veganima i dijabetičarima. Uz dodatak Selena koji hvata slobodne radikale i podstiče sa svoje strane detoksikaciju jetre i krvi, posebno u saradnji sa sastojcima Moringe, ali i Sikavice, proizvod predstavlja jednostavno rečeno idealni koktel zdravlja. Ove dve biljke, uz dodatak minerala, čine savršeni duet u zaštiti jetre, krvnih sudova, obnavljanju jetre i ćelija čitavog organizma, prokrvljenosti, kao i čišćenju organizma od toksina i odbrani u jačanju imunološkog sistema, borbi protiv virusa i bakterija.
Obe biljke imaju izuzetno bogat sadržaj. Neki od osnovnih aktivnih sastojaka, u kombinaciji jedni sa drugima i ostalim sastojcima suplementa, postižu izuzetne efekte u lečenju, prevenciji, regeneraciji, održavanju zdravlja. Upravo prava kombinacija i količina svih sastojaka suplementa dovodi do lakšeg i boljeg apsorbovanja neophodnih nutritijenata i visokog stepena učinkovitosti.

Način upotrebe: Preporučena dnevna doza Liver Detox Coctail-a je 2 kapsule dnevno.
Liver Detox Cocktail preporučuje se i potpuno zdravim osobama, za prevenciju i zaštitu organizma, bar 2 puta godišnje po mesec dana. Za osobe koje su sklone čestom ili redovnom konzumiranju alkoholnih pića i jače hrane, preporučuje se stalno uzimanje suplementa Liver Detox Cocktail u dužim vremenskim periodima.

Proizvođač: Dakar doo