You are here

ORIBLETE TAJGA - ZA ZDRAVO GRLO

ORIBLETE TAJGA - ZA ZDRAVO GRLO
Šifra:
502
Cena:299,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

ORIBLETE TAJGA

Lekovita svojstva kedra

Lekovita svojstva kedra oduvek su korišćena u narodnoj medicini. U cilju postizanja lekovitog efekta upotrebljava se cela biljka. Od samog stabla i iglica kedra sve do izdanaka i smole. Smola i ulje koje se dobija, lekoviti su na poseban način jer predstavljaju vezu svih lekovitih sastojaka ovog čudotvornog drveta.

Jedinstvena svojstva mešavine ulja i smole kedra daju izvanredan efekat. Da bi se postiglo još bolje delovanje na organe za disanjeoribletama Tajga, dodati su propolis i eukaliptus koji takođe imaju izraženo antiupalno, baktericidno i  antiseptičko delovanje.

Jedno pakovanja sadrži 10 oribleta.
5 sa dodatim eukaliptusom i 5 sa dodatim propolisom.

Oriblete Tajga su veoma korisne kao sredstvo koje uspešno deluje protiv:

  • gripa
  • angine
  • prehlade
  • laringitisa
  • laringotraheitisa
  • nadražajnog kašlja
  • bolnog grla

Sem otklanjanja upala i infekcija, deluju blago analgetički čime umiruju bolove u grlu i olakšavaju gutanje. Korisne su i kod upale glasnih žica, zapaljenja desni. Poboljšavaju stanje sluzokože, jačaju imunitet na lokalnom nivou kao i na nivou celog organizma.

Oriblete su takođe veoma korisne kao sredstvo profilakse u sezoni virusnih i infektivnih oboljenja.

Za decu koja pohađaju pretškolske i školske ustanove to je najprirodnije i najbezbednije sredstvo zaštite od mogućih infekcija  koje vladaju sezonski, često u razmerama epidemija. Takođe ih mogu koristiti odrasle osobe, koje rade u brojnim kolektivima, borave na javnim mestima ili koriste javni prevoz.

Upotreba: Oriblete Tajga ne sadrže u sebi anestetik, a zbog isključivo prirodnih komponenata koje ulaze u sastav (ne sadrže veštačke i hemijske sastojke koji su česti u ovakvom tipu proizvoda), oriblete nemaju neželjnih efekata. Prijatnog su ukusa i jednostavne za upotrebu.

Zbog navedenih osobina oriblete Tajga, pored odraslih osoba, apsolutno mogu koristiti i deca svih uzrasta, na čije zdravlje ima neprocenjivo blagotvorno delovanje. U zavisnosti od stepena problema, mogu se upotrebljavati više puta u toku dana.

Sastav 5 oribleta sa eukaliptusom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, vitamin S, limunska kiselina, eterično ulje eukaliptusa, hlorofil.
Sastav 5 oribleta sa propolisom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, propolis, koncentrovano ulje pasijeg trna (oblepihe), vitamin C, limunska kiselina.