You are here

GRANDAY ČAGA AKCIJA 1+1 GRATIS

GRANDAY ČAGA AKCIJA 1+1 GRATIS
GRANDAY ČAGA AKCIJA 1+1 GRATIS
GRANDAY ČAGA AKCIJA 1+1 GRATIS
Šifra:
059
Cena:4.829,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

OPIS PROIZVODA

U savremenoj medicinskoj praksi hemio i radio terapije, pored pozitivnih efekata, izazivaju i neželjene destruktivne posledice prvenstveno na imuni sistem. Nauka i tradicionalna medicina saglasne su da je od izuzetne važnosti po čovekovo zdravlje terapeutske i profilaktičke ciljeve, koristiti dostupne i učinkovite preparate koji će direktno ili indirektno otkloniti posledice štetnih agensa koji urušavaju ljudsko zdravlje bilo da je to posledica patoloških stanja bolesti ili posledica agresivnih terapeutskih mera lečenja onkoloških pacijenataNaučna farmacija je saglasna da su neke vrste gljiva i drugih biljaka koje se koriste u tradicionalnoj medicini naroda Sibira i dalekog istoka u onkoprotektornom smislu su delotvorne.


Čaga kordiceps i reiši su gljive, a njihovoko korišćenje jedan je od načina jačanja i revitalizacije svih organa, odnosno ljudskog organizma u celini.

GRANDAY CHAGA proactive (Inonotus Obliquus) sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata koji omogućavaju da cilj bude postignut. Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva GRANDAY CHAGA proactive. Ekstrakti se jednostavno pripremaju, tako što se  briket prelije sa 200 ml. vrele vode i nakon 5 do 7 min može se koristiti. Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja Čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu.

 

ČAGA SA KORDICEPSOM I TIMIJANOM - 45 briketa

Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije. Kordiceps (Cordyceps sinensis) čini jednu od komponenti čiji polisaharidi ispoljavaju snažno antikarcinomno dejstvo. Raste na 4000 m nadmorske visine tibetskih masiva. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora. Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnost organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.

Sastav: Čaga gljiva, Čaga ekstrakt, Kordiceps ekstrakt i timijan.

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa kordicepsom i timijanom preliti sa 200 ml. vrele vode i piti posle 5 do 7 min.

Piti ujutro pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene

ČAGA SA REIŠI GLJIVOM I EKSTRAKTOM ĐUMBIRA - 45 briketa

 Reiši gliva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi biljakaadaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radijacije i posledica promene klimatskih uslova.  Reiši gliva efikasno vrši detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imonološki odovor.Takođe poboljšava stanje i funkciju gastrointestinalnog trakta.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, reišiđumbir.

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i piti posle 5 do 7 min.

Piti u podne pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene

ČAGA SA EKSTRAKTOM LISTA BRESKVE I SIBIRSKE JELE - 45 briketa

Kombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom desetog veka poznati doktor i filozof dalekog istoka Ibn Sina (Avicena) gde navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatijamioma i endometroza… I danas sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke, u Kini se poistovećuje sa blagotvornim dejstvom Žen-šena.

Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbranbene sposobnosti.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele preliti sa 200 ml. vrele vode i piti posle 5 do 7 min.

Piti uveče pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene

Sibirska farmaceutska kompanija iz Tomska „Art lajf“  isključivo se bavi proizvodnjom prirodnih lekovitih preparata biljnog porekla. Krajem prošle godine naučni tim ovog naučno-tehnološkog giganta patentirao je kombinaciju gljiva ČagaKordiceps, Rejši, precizno izbalansiranih odnosa sa dodatakom ekstrakta lekovitih biljaka poput đumbira, lista breskve timijana.

Jedinstvenom tehnologijom izrade, naučnici kompanije omogućili su značajan rezultat. Prvi put postignut je idealan odnos sastojaka koji ljudski organizam može da apsorbuje u najvećem procentu, čemu direktno doprinosi i konzistentnost oblika (briketi) čime je omogućeno da se preparat Čage (GRANDAY CHAGA proactive) konzumira u obliku tečnosti-čaja. Cilj programa stvaranja ovakve vrste napitka je da svakodnevno štiti, čuva i umnožava resurse organizma, daje životnu snagu i čuva zdravlje.