You are here

Ulje pasjeg trna „SIBIRSKO“ 100ml

Ulje pasjeg trna „SIBIRSKO“ 100ml
Šifra:
4607121690019
990,00 RSD
Prosek: 4.7 (3 glasova)

Ulje pasjeg trna „SIBIRSKO“ je biološki aktivan dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor karotenoida.

Aktivni sastojci (1 kafena kašičica): Ulje bobica pasjeg trna (Hippophae rhamnoides) 3g (5ml) standardizovanao na minimum 50mg/100ml karotenoida.

Pomaže kod ekcema, psorijaze, opekotina, dermatitisa, ožiljaka i osipa. Ima antibakterijska i protivupalna svojstva, pa tako pomaže u rešavanju problema sa aknama, ožiljcima od akni, eliminiše perut i seboreju.

Način upotrebe: Za odrasle – 1 kafena kašičica (oko 3g) jednom dnevno 30-40 min pre obroka. Može se primenjivati neprekidno 3-4 nedelje, 2-3 puta godišnje.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, deci i osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama bez medicinskog nadzora. Kontraindikovano je za osobe sa pankreatitisom i holelitijazom. Pre početka primene potrebna je konsultacija sa lekarom ili farmaceutom.

Ulje pasjeg trna (obljepihe) je lider među biljnim uljima po visokom sadržaju karotenoida (provitamin A). Karotenoidi učestvuju u procesima normalizacije metabolizma, igraju važnu ulogu u formiranju kostiju i zuba i usporavaju proces starenja. Takođe ovo ulje je bogato vitaminima E, B2, B3, B6, B9 i K, kao i više od 15 mikro i makroelementima neophodnih za normalno svakodnevno funkcionisanje organizma.

Zemlja porekla: Ruska federacija