You are here

BioGast kapi za gastritis, helikobakter i gorušicu

BioGast kapi za gastritis, helikobakter i gorušicu
Šifra:
800
1.400,00 RSD
Proizvod je neocenjen

PRIRODNE BILJNE KAPI ZA GASTRITIS

BioGast je biljna tinktura za gastritis i gorušicu, prirodni preparat za jaku želudačnu kiselinu jer smiruju lučenje želudačne kiseline. To su efikasne biljne kapi za helikobakter jer uklanjaju Helicobacter pylori bakteriju iz želuca

BioGast kapi za gastritis se koriste kod upale sluznice želuca i sličnih bolesti. Gastritis je zapaljenje želuca i može biti prouzrokovano hranom, stresom, alkoholnim pićima i otrovima. Mnogokrvnost sluznice s manjim i većim erozijama glavna je promena u akutnom gastritisu. Stoga smo stvorili prirodni preparat BioGast kapi (raniji naziv je bio BioGastritis kapi), tinkturu za gastritis koje podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i normalizaciju rada stomaka. Naše kapi za gorušicu su nastale na temelju narodnog iskustva travara i dokazanog delovanja lekovitog bilja, uz savremena saznanja koja su otkrivena u farmaciji istraživanjem i studijama. Probajte biljne kapi za germ – čest inostrani naziv za gastritis.

BioGast kapi za gastritis čini fantastična i dokazana formula lekovitog bilja za višak želudačne kiseline i regeneraciju sluzokože želudca: kičica, bokvica, slatki koren, kanatrion i anis

Koje vrste gastritisa postoje

Antrumski gastritis koji zahvata antrum želuca; g. atrophica je hronični gastritis sa atrofijom sluznice želudca; g. catarrhalis je zapaljenje sluznice želuca s hipertrofijom sluznice i lučenjem povećane količine sluzi i obično hipoaciditetom; g. chronica je hronično zapaljenje sluznice želuca koja ide u dva oblika s hipertrofijom i atrofijom. U slučajevima hipertrofičnog hroničnog gastritisa javlja se zadebljanje sluznice i podsluznice želuca. Površina je grubo naborana, epitel hiperplastičan, a u podsluznici postoji umnožavanje veziva i prisustvo ćelija zapaljenja.

U slučajevima hroničnog atrofičkog gastritisa postoji izražena zaravnjenost površine, istanjenost sluznice, ali i povećani broj limfocita i leukocita. U dubljim slojevima sluznice mogu se pojaviti sitne ciste. Vezivo izmedju žlezda i mišićnog lista sluznice je zadebljano.

U većini slučajeva kod gastritisa sluznice želudca su oštećene i pate od erozije i perforacije, pa usled dejstva želudačne kiseline na nazaštićeni deo želuca, ponekad dodje i do krvarenja. Na tim mestima gde je sluznica oštećena razvija se helikobakter, koji dodatno komplikuje lečenje gastritisa. Najčešći uzroci gastritisa su alkohol, lekovi, otrovi, stres i način ishrane. Osobe koje pate od stresa su sklonije gastritisu, zatim uzrok gastritisu mogu biti operacije, opekotine, traume i drugi ozbiljni zdravstveni problemi koji povećavaju šanse za razvoj gastritisa. Prirodne biljne kapi za gastritis i gorušicu deluju umirujuće na želudačnu kiselinu ali i na sluznicu organa za varenje, pa u tom smislu imaju širi spektar delovanja od klasičnih lekova za smanjenje želudačne kiseline.

BioGast deluje na gastritis, smanjivanje želudačne kiseline, smanjenje gorušice, GERB, helikobakter, čir na želudcu, regeneraciju sluznice želudca, upalu želuca, tradicionalno sredstvo za stomak, bol u želudcu. Smanjuje nadimanje i sa uspehom se koriste kod propustljivih creva (leaking gut) i nervoznih creva kao pomoćno lekovito sredstvo. 

Ranije je postojao Biogastritis čaj za gastritis ali čajevi nemaju tako dobro i brzo dejstvo na želudac kao kapi. Od Biogastritis čaja su nastale Biogastritis kapi koje smo preimenovali kasnije u BioGast kapi. Na tržištu postoji jedna biljna apoteka iz Beograda sa kojom smo nekada saradjivali i koja je nekorektno preuzela ime Biogastritis kapi od nas ali taj njihov preparat nema ništa sa našim izvornim kapima ni po sastavu a ni po delovanju. 

BioGast kapi i gastritis (gorušica). Gastritis izaziva često anemiju a praćen je i razvojem helikobaktera u želudcu na mestu gde je sluznica oštećena, zbog čega se može razviti čir. Kapi za gastritis deluju protektivno na razvoj helikobaktera.

Kao disfunkcija organa za varenje gastritis je u većini slučajeva bezbolan, a česti simptomi su: gubitak apetita, povraćanje, mučnina, nadutost, probavne smetnje i, neki ljudi mogu osjetiti bol u trbuhu kad jedu.

Naše biljne kapi za gastritis BioGast (ranije se zvale BioGastritis) deluju tako da umanjuju delovanje želudačne kiseline i ubrzavaju regeneraciju sluznice želudca. Koriste se uz lekove koje prepiše lekar kao pomoćna terapija. Potrebno je korigovati ishranu kod gastritisa i pridržavati se preporuka koju hranu ne konzumirati dok se ne reše problemi. Lekovite biljke koje stavljamo u kapi za gastritis deluju blagotvorno i na pluća i bronhije, izazivajući posle nekog vremena pojačano lučenje sluzi i čišćenje pluća, kao i što deluju na ostavljanje pušenja – jako su dobre za dugotrajne pušače,

BioGast kapi i Helikobakter pilori (Helicobacter pylori). BioGast kapi su fantastičan prirodan lek za Helikobakter pilori. U pitanju je bakterija koja se gnezdi u sluznici želuca i izaziva različite tegobe, od gorušice, mučnine pa sve do čira i kancera mogu biti posledice prisustva Helikobakter pilori bakterije. Klasično medicinsko lečenje helikobakterije je antibioticima ali su se i BioGast pokazale kao izvanredan biljni lek za Helicobacter pylori. Lekovite biljke u sastavu Biogast kapi eliminišu Helikobakter. Po svedočenju korisnika u nekim slučajevima su samo Biogast kapi bile dovoljne kao lek za Helikobakter pilori. U drugim slučajevima su pomogle da se uz antibiotike ubrza terapija za Helicobacter pylori.

BioGast kapi propustljiva creva (Leaky gut syndrome). Svojstvo kapi je zahvaljujući slatkom korenu i drugim biljkama da u želucu, jednjaku i dvanaestopalačnom crevu stvara zaštitni film sluzi koja štiti sluznicu crevnog trakta. To se pokazalo kao izvanredno dragocen lek za propustljiva creva. Ako sumnjate da imate Sindrom propustljivih creva onda svakako uzimajte BioGast kapi uvek pre obroka – 20 kapi u čaši vode se pomeša i popije 15 minuta pre obroka, kako bi se stvorio zaštitni film u želucu i crevima kako bi se propustljiva creva učinila manje poroznima.

BioGast kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (Kontrolok, nesteroidni antiimflamatorni lekovi, beta agonisti, kalcijumski antagonisti, nitrati, Antacidi, Blokatori izlučivanja kiseline, Blokatori protonske pumpe) jer nemaju kontraindikacija sa njima. Kapi se mogu piti i uz antibiotike kada se leči helikobakter je osim što pomažu uklanjanje Helicobacter pylori ujedno i štite želudac od lekova. 

Preporučena upotreba proizvoda: Rastvoriti 60 kapi (približno 3 ml) u 2-3 dl vode, tri puta dnevno, najbolje pre obroka. Kapi se mogu piti i nakon jela ili po potrebi, kada se oseti gorušica. Preporučuje se korišćenje mineralne vode više pH-vrednosti.

Praksa korišćenja i iskustvo korisnika je pokazalo da se može uzimati i manje kapi, po 30 kapi u 200 ml vode, tri puta dnevno, uvek 15 do 20 minuta pre jela (3 x 30 kapi dnevno).

Posebna upozorenja. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Apiaceae (kim, peršun, morač i slično), kao ni osobe sa aktivnim peptičkim ulkusom. Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe proizvoda konsultujte se sa svojim lekarom, a posebno ako primate kardiotonične heterozide, tiazidne diuretike i antikoagulanse, ili biljne lekove i dijetetske proizvode koji sadrže antrahinone (list sene, kora krušine i slično). Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu Sunčevu svetlost. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece