You are here

NONI PRAH

NONI PRAH
Šifra:
170
Cena:1.250,00 RSD
Proizvod je neocenjen

Opis Proizvoda

Noni prah moćan je izvor vitamina, minerala, antioksidanata i polisaharida koji pomažu zdrav rast ćelijskog tkiva i jačaju imunološki sistem.

Noni prah – moćan izvor vitamina i minerala

Potrebno je 18 kg voća da bi se dobio jedan kilogram praha nonija napravljenog od čiste pulpe, bez semena. Prah se pravi od voćke koja je ubrana na vrhuncu svog nutritivnog ciklusa. Obrađuje se na niskoj temperaturi kako bi zdravstvena vrednost voća ostala u celosti nepromenjena.

Zdrav rast T ćelija

Noni prah u sebi ima iste esencijalne elemente kao i sok – jedina razlika je što se sok nonija momentalno apsorbuje, a prah postepeno oslobađa sastojke tokom svog prolaska kroz digestivni sistem. Noni prah sadrži polisaharide i 17 od 20 poznatih amino-kiselina, a od kojih je devet esencijalnih. Ovaj prah stvara prikladnu sredinu za zdrav rast T ćelija koje su od posebne važnosti za imunološki sistem. Isto tako, deluje i kao antiseptik.

Noni prah efikasno se koristi da ublaži bol u mišićima, smanji hronične bolove i simptome artritisa. Pokazalo se da hemijska supstanca skopoletin, koja se nalazi u Prahu nonija, poseduje antiupalna svojstva. Kseronin, izuzetno važno jedinjenje, pomaže podmlađivanje i normalan rast ćelija. Terpini pomažu u detoksikaciji celokupnog tela, a mineral selen doprinosi dobrom zdravlju kože i njenoj elastičnosti.

Lekari preporučuju Noni prah radi njegove sposobnosti očuvanja kardiovaskularnog sistema. Preporučena dnevna doza je jedna do dve kafene kašičice.